5 jaar Sven Nys Cycling Center

Deze zomer beleef je nòg meer op de Balenberg!
Al 5 jaar lang is het Sven Nys Cycling Center een toeristische hotspot in Tremelo. Deze zomer vieren we deze verjaardag met een wervelend feestprogramma.

Net vijf jaar geleden opende het Sven Nys Cycling Center. Het center voor en over off-road fietsen verwelkomt bezoekers van over het hele land (en eigenlijk van uit de hele wereld) met een leuk belevingscentrum en sterke toeristische troeven.

De totaalbeleving van fietsen, wandelen, een vleugje cultuur en activiteiten voor jong en oud slaat duidelijk aan. Hier valt altijd wat te beleven! Bezoekers bestoefen onze Balenberg dan ook graag om zijn prachtige ligging en uitzicht, de vrije toegankelijkheid en gratis fietsparcours, de warme ontvangst en vele mogelijkheden voor fietsers, wandelaars en genieters. Een plek om fier op te zijn dus.

Om deze vijfde verjaardag te vieren valt er deze zomer nòg meer te beleven op de flanken van de Balenberg. Een programma dat uiteraard een alternatief tintje kreeg en je best hier volgt om de laatste info te kennen.