B'nB Pony's en Pistolets

Een luxueueze Bed and Breakfast in Tremelo
Pony's en Pistolets is een luxueuze B&B in Tremelo, centraal gesitueerd tussen Brussel, Antwerpen, Leuven, Aarschot en Mechelen. In onze Bed and Breakfast mag je zeker zijn van een fantastisch verblijf.

Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje om even op adem te komen. Daarna krijgt u een rondleiding waarbij u de kamer, de sauna en paardenstal kan verkennen.

Bent u graag in de natuur ? Spring dan zeker op de fiets want er valt hier heel veel te ontdekken. Onze Bed and Breakfast ligt namelijk op een fiets- en wandelroute.

Goed om weten voor onze zakentoeristen, onze oase van rust situeert zich centraal tussen allle centrumsteden (Brussel, Antwerpen, Leuven, Aarschot, Mechelen).

Wil u liever in de buurt blijven, dan hebben we zeker genoeg in petto : het Sven Nys Cycling Center, het Pater Damiaanmuseum, Rock Werchter het festival, Rock Werchter het museum, het bruisende winkelcentrum van Tremelo en talrijke voortreffelijke restaurants.

Of wilt u gewoon even tot rust komen ? Dit kan in onze infrarood sauna of op terras met uitzicht op de weilanden.

Kortom, in onze B&B staat genieten centraal. Van luxueuze bedden tot een overheerlijk ontbijt met streekproducten, vers gebakken pistolets en huisbereide confituur in de woonkamer of in de orangerie. En dat allemaal met zicht op onze pony's en de schitterende natuur.

Stratenplan