Digitaal wandelnetwerk

Plan zelf je route en trek erop uit in Tremelo!
Ontdek het digitale wandelnetwerk in Tremelo. De knooppunten zijn er wel maar je komt ze niet op het terrein tegen. Je volgt ze op kaart, of nog handiger is de gratis app Wandelknooppunt, waarmee je ze allemaal op zak hebt.

Steeds vaker kiezen wandelaars voor digitale hulpmiddelen om routes uit te stippelen of nieuwe wandelwegen te ontdekken. Om in te spelen op deze tendens koos Toerisme Vlaams-Brabant volop voor innovatie en startte het met de ontwikkeling van digitale wandelnetwerken.

Een digitaal wandelnetwerk is, zoals de naam doet vermoeden, enkel digitaal beschikbaar. Je route plannen kan op de wandelrouteplanner van Toerisme Vlaams-Brabant of op de app Wandelknooppunt. De knooppunten zijn dus virtueel. Er zijn geen fysieke palen of borden te bespeuren, maar de knooppunten zijn er wel degelijk. 

Goed nieuws voor wie liever wél gewoon bordjes volgt: de bestaande bewegwijzerde wandellussen blijven gewoon bestaan. Zo kan iedereen op stap in Tremelo!

Het vernieuwde wandelnetwerk Demer en Dijle is goed voor 480 km wandelplezier en te koop in het Sven Nys Cycling Center of aan het onthaal van het gemeentehuis.